Akár 500M Forint támogatást mezőgazdasági feldolgozó tevékenységhez!

mezőgazdasági termékek feldolgozása

akár 500m Ft támogatással!

Ha Ön mezőgazdasági termelő, vagy élelmiszeripari feldolgozó tevékenységet végez, akár 500-1500M Ft támogatást szerezhet vállalkozása fejlesztéséhez.

Szerezzen be új gépeket, eszközöket, szoftvereket, építsen új ingatlant, vagy végezzen energetikai fejlesztést, hőszigetelést - uniós támogatással!

Segítünk Önnek megtervezni projektjét és megszerezzük Önnek a támogatást, Önnek csak meg kell állapodnia velünk a részletekben!

mit érdemes tudni
a pályázatról?
A Vidékfejlesztési Program keretein belül meghirdetett pályázat segítségével Ön mezőgazdasági termékek feldolgozásához szerezhet komplex támogatást., ha Önnek mezőgazdasági termelő, vagy a TEÁOR 10-es, vagy 11-es főcsoportjába tartozó tevékenységet végző vállalkozása van. Az elszámolható költségek köre igen tág, melyek a tevékenység végzéséhez közvetlenül szükséges gépektől, szoftverektől új ingatlan építéséhez, vagy meglévő épület felújításáig, hőszigeteléséig terjed, Keresse szakértőinket bővebb tájékoztatásért!
támogatás megszerzése
A tervezett projekthez megszerezzük a pályázati forrást.
projekt megvalósítása
Támogatjuk a megvalósításában, beszerzésében.
tanácsadás és monitoring
Szakértő tanácsadás a folyamat egésze során.

A pályázat keretein belül nem csak új tevékenységet alakíthat ki, hanem akár meglévő folyamatait is fejlesztheti, bővítheti, vagy hatékonyabbá teheti!

A projekt során feldolgozó tevékenységéhez új gyártó eszközöket, anyagmozgatáshoz, raktározáshoz, illetve csomagoláshoz szükséges gépeket, termelés-, illetve vállalatirányító szoftvereket, infokommunikációs eszközöket vásárolhat,

A  tevékenységhez közvetlenül kapcsolódóan új épület kivitelezése, illetve meglévő épületek hőszigetelése, energetikai fejlesztése, megújuló energiaforrásból történő ellátásának kialakítása is lehetséges.

miért érdemes
minket választania?
Integrált pályázati menedzser, üzletviteli tanácsadó és informatikai fejlesztő cég vagyunk, így Önnek nincs más partnerre szüksége. Cégét a pályázaton történő sikeres részvételre alkalmassá tesszük, a pályázati forrást megszerezzük, majd végig is követjük teljes projektjét. Ennek az Ön cégére nézve számos előnye van:
rugalmas árajánlatokat adunk
Maximálisan figyelembe vesszük az Ön érdekeit, így olyan árajánlatot adunk, mely megfelel a pályázat feltételeinek - és Önnek is!
Tovább
valós, mérhető üzleti eredmények
Az általunk végrehajtott projektek valós, jelentős és mérhető üzleti eredményeket hoznak - az Ön cégének is!
Tovább
elismert tanácsadó szakemberek
Tanácsadóink a szakmában elismert egyetemi oktatók, így még egyetlen alkalommal sem érte kifogás munkánkat.
Tovább

Jelentkezem ingyenes előminősítésre és tanácsadásra (V131)

Cégnév/Név
Invalid Input

Adja meg (cége) teljes nevét!

Székhely (város)
Invalid Input

Adja meg cége székhelyét város szerint!

Tevékenységi kör
Invalid Input

Adja meg cége tevékenységi körét, vagy köreit!

Alapítás éve
Invalid Input

Adja meg, hogy mely évben alapult a vállalkozás!

Nettó árbevétel (utolsó lezárt évben)
Invalid Input

Adja meg, hogy cége mely árbevételi kategóriába esik (millió forintban)

Foglalkoztatottak száma
Invalid Input

Adja meg, hogy hány fő dolgozik a cégnél (8 órás munkaidőre vetítve)!

Kapcsolattartó neve
Invalid Input

Adja meg a döntéshozó nevét, akit a pályázatokkal kapcsolatban kereshetünk!

Kapcsolattartó emailcíme
Invalid Input

Adja meg a kapcsolattartó emailes elérhetőségét!

Kapcsolattartó mobiltelefonszáma
Invalid Input

Adja meg a kapcsolattartó telefonszámát!

Jelentkezés elküldése

Revolte Solutions Kft.

A Révolte Solutions Kft. egy képzett (okleveles közgazdász és jogász végzettségű), pályázati finanszírozás terén jelentős tapasztalatot szerzett szakértőkből álló üzletviteli- és pályázati finanszírozási tanácsadó vállalkozás. Tapasztalatunk és kapcsolataink biztosan segíteni tudják az Ön pályázati projektjének megvalósulását is!

Webhely: www.revolte.hu E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Működésünk során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztéswebáruház fejlesztéspiacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázat megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

  • Debrecen - Nyíregyháza - Budapest
  • +36 30 945 7853
  • +36 70 381 4593
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink voltak

Keressen minket!

  Hiba az üzenet küldése során.   Az üzenetet sikeresen elküldtük.
Top