Informatikai fejlesztés

07 április 2015 Szerző :  

E-kereskedelmi megoldások, melyek a legújabb megoldások által sikeres befektetésként működnek. Ügyviteli rendszerek kifejezetten az Ön cégének adottságaira fejlesztve.

WEBÁRUHÁZ TERVEZÉS

Mint minden más vállalkozásnál, egy webáruház indításának esetében is érdemes üzleti tervet készíteni. A terv a webáruházunk rövid-, illetve hosszú távú céljait, a célok megvalósulásához vezető utat, illetve a hozzá szükséges eszközöket taglalja. Az üzleti terv alapvető funkciója, hogy reális keretek között képet kapjunk arról, hogy minként válik egy ötletből jövedelmező üzlet, ezzel terv biztosítja a vállalkozás zavartalan, hosszú távú, illetve nyereséges működését.

Üzemeltetési terv

Egy webáruház üzemeltetésének hatékony megtervezése kiemelten fontos feladat. A tervezés során meghatározásra kerülnek a működéshez szükséges feltételek, értve ez alatt a humán erőforrásoktól kezdve a pontos költségek meghatározásáig. Az üzemeltetési terv elkészítésekor cégünk segít Önnek feltérképezni a webáruház indulásakor jelentkező gyakori problémákat, majd azok megoldására javaslatot teszünk, így a kivitelezés megkezdésekor Ön egy teljesen kidolgozott, működő stratégiával a kezében tudja indítani webáruházát.

Marketing tervezés

Legyen Ön is jó stratéga, ne támadjon ész nélkül, szemből! Segítségünkkel azonosíthatja a konkurencia által még nem támadott piaci réseket, kihasználatlan területeket, melyeket aztán hatalmas költségelőnnyel, lényegesen hatékonyabban szerezhet meg magának. Tudja mi a legjobb ebben? Az, hogy az itt megspórolt pénzt, illetve a segítségünkkel megszerzett többletjövedelmeket aztán megint újabb piacok megszerzésére fordíthatja!

Sourcing - beszerzés, termékfejlesztés

Szerezzen versenyelőnyt versenytársaihoz képest azzal, hogy hónapokkal előttük jár a legújabb termékek és trendek megtalálásával! Cégünk külföldi kapcsolatai révén Ön nem csak az újdonságokról értesülhet majd azonnal, de költségelőnnyel közvetlenül be is szerezheti azokat, legyen szó egy egyszerű ceruzáról, vagy egy ipari gépről. Beszerzési folyamatokban és nemzetközi szerződésekben szerzett tapasztalatunk megbízható és hatékony kiválasztási folyamatot jelent Önnek, mely során megbízható partnert találhat, akire érdemes hosszú távon is építeni.

WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

A tervek elkészítése után a webáruház felületének megtervezése következik. Az igényes megjelenés és az egyszerű kezelhetőség mellett gondoljuk végig a pszichológiai elemeket is! Ahhoz, hogy egy webáruház működjön, kezdjünk marketingtevékenységekbe! Akár saját magunk, akár automatizált funkciók végzik el helyettünk a munkát, a marketingnek igenis fontos szerepe van.

Webdesign és ergonómia

Egy webáruház design elemeinek, illetve ergonómiai felépítésének jelentős szerepe van. Egy látogató gyakran másodpercek alatt dönti el azt, hogy szimpatikus-e számára a webáruházunk felülete, szívesen tölti-e az idejét webshopunkban. Professzionális grafikusunk segít Önnek megtervezni a cége arculatához illeszkedő webdesignt, illetve hasznos tanácsokat kaphat azzal kapcsolatban is, melyek azok a pszichológiai elemek, melyekkel képes felkelteni a potenciális vásárlók figyelmét.

Automatizált marketing funkciók

Egy webáruház nem működik magától, a sikerhez a folyamatos piaci jelenlét és megújulás vezet, amihez kompetens munkatársra, vagy szolgáltatóra van szükség - ez pedig költséget jelent. Az automatizált marketing eszközök olyan webáruházba integrált funkciókat jelentenek, amelyek helyettesítik az emberi munkát. Előnyük, hogy nincs folyamatos költségük, a marketing tevékenységet ugyanakkor minden esetben az elvárt színvonalon, időben teljesítik.

Átgondolt működés

Webáruházunk funkcióinak átgondoltsága, a használat egyszerűsége és érthetősége alapvetően befolyásolják a működés során elért üzleti teljesítményt és jövedelmet. Webáruház rendszereinkben a legfejlettebb megoldásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az Ön webáruházát bárki, az első látogatás alkalmával is könnyen kezelje. Erőfeszítéseink Önnek gyorsan és folyamatosan megtérülő befektetést jelentenek, hiszen a jobb működés éveken át jelent majd több és nagyobb értékű vásárlást.

Mobil-barát működés

A felhasználók nagy része már nem csak számítógépen használja az internetet, egyre több azoknak a száma, akik okostelefonokat, illetve tableteket használnak, így egyre inkább elengedhetetlenné válik a reszponzív weboldalak használata. A reszponzív oldalak legfőbb előnye, hogy a megjeleníteni kívánt tartalom igazodik a készülék képernyőjének méretéhez, így azt csak egyszer kell kialakítani, amely jóval költséghatékonyabb, mintha az egyes eszközökre külön-külön készítenénk el a megjeleníteni kívánt tartalmat.

TÁMOGATÁS

Webáruházunk létrehozásának utolsó lépését a támogató feladatok jelentik. A keretrendszer létrehozása után a termékek feltöltése és kreatív tartalmak teszik működőképesség webáruházunkat. Ne feledjük, webáruházunk – csak úgy, mint egy offline üzlet – folyamatos fejlesztést igényel! Optimalizáljunk és hirdessünk, hiszen a vevőkből sosem elég! A Facebook és a Google az online világ meghatározó elemei, használjuk ki a bennük rejlő lehetőségeket!

Termékmenedzsment

Ön nézne TV-t, ha csak hirdetéseket látna benne? Ugye nem? Minden sikeres webáruház a jó tartalommal tudott az élre kerülni, hiszen a visszatérő látogatókból lesz vásárló. A folyamatosan frissülő, a webáruház termékköréhez illeszkedő tartalom nem csak potenciális vásárlóit csalogatja rendszeresen vissza, de a keresőrobotok számára is csemegét jelent, mely aztán a webáruház egyre jobb keresőhelyezéseiben jelentkezik. Pontosan ezért fontos webáruházában is a megújuló tartalom, melyet csapatunk akár napi rendszerességgel készít el és tölt fel az Ön áruházába.

Közösségi média marketing (SMM)

Facebook, Youtube, Twitter...stb. A legtöbb vállalkozás ma már tisztában van azzal, hogy érdemes ezeken a csatornákon jelen lenni - sokkal kevesebben vannak viszont azok, akik valóban képesek minimális költséggel valóban nagy tömegeket hatékonyan elérni. Cégünknél olyan szakemberek valósítják meg webáruházának online jelenlétét, akik kifejezetten a közösségi média területére specializálódtak és ezzel kapcsolatos tapasztalataikat a nap, mint nap végzett tevékenységük során szerezték.

Keresőmarketing

A webáruház marketing alapvető eszközei a keresőoptimalizáció és a keresőmarketing, hiszen ezen szolgáltatások esetében Ön kifejezetten azokat a potenciális vásárlókat célozhatja meg, akik már konkrétan keresik az Ön termékét. Szakértő kollégáink megtervezik, megvalósítják és jelentik Önnek webáruháza keresőmarketing folyamatait, így Ön alacsonyabb költségekkel lehet hatékonyan jelen a főbb keresőkben.

Email marketing

A potenciális vásárlóknak kiküldött rendszeres hírlevél a mai napig rendkívül hatékony marketingeszköz - most pedig megspékeljük ezt a hírlevél Facebook meghívóként történő kiküldésével is! Így biztos lehet abban, hogy üzenetét el is olvassák! Cégünknél lehetősége van olyan, webáruházhoz integrált hírlevél-rendszert is választani, mely beállított időközönként teljesen automatikusan küldi el a webáruház legújabb ajánlatait, tippjeit, híreit - így biztos lehet abban, hogy üzenetei rendszeresen, friss tartalommal jutnak el vásárlóihoz.

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Munkálataink során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztés,webáruház fejlesztés,piacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázati megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

Revolte Solutions Kft.

A Révolte Solutions Kft. egy képzett (okleveles közgazdász és jogász végzettségű), pályázati finanszírozás terén jelentős tapasztalatot szerzett szakértőkből álló üzletviteli- és pályázati finanszírozási tanácsadó vállalkozás. Tapasztalatunk és kapcsolataink biztosan segíteni tudják az Ön pályázati projektjének megvalósulását is!

Webhely: www.revolte.hu E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Debrecen - Nyíregyháza - Budapest
  • +36 30 852 8228
  • +36 30 852 82283
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink voltak

Keressen minket!

  Hiba az üzenet küldése során.   Az üzenetet sikeresen elküldtük.
Top